Asiakkaat

Asiakkaanamme on jo vuosikymmeniä ollut alojensa johtavia toimijoita mm. pankin, kaupan, liikenteen, teollisuuden ja hyvinvoinnin piirissä. Toteutamme räätälöidyt ratkaisut myös muiden toimialojen tarpeisiin.

Asiakasryhmät

PANKIT

Finnturva on toimittanut pankeille jo yli 15 vuoden aikana satoja kassakaappeja, yösäilöjä, tallelokeroita, aikaviivekalusteita sekä erilaisia holveja ja holvinovia. Finnturva on pankkien hyväksymä turvalaitetoimittaja. Tarjoamme käyttöönne yli 30 vuoden kokemuksen omaavan asiantuntevan pankkiturvakalusteiden huoltopalvelun. Vastaamme pankkiturvakalusteiden huollosta koko Suomen alueella.

JULKINEN SEKTORI

Olemme rakentaneet kymmeniin Puolustusvoimien kohteisiin ja muihin julkisen sektorin kohteisiin useita erilaisia turvallisuusjärjestelmiä. Pääosin nämä ovat Traka-järjestelmiä, kassakaappeja, elementtiholveja sekä paloturvakalusteita.

KAUPPA

Finnturva on monen kaupan alan toimijan turvallisuuskalusteiden hovitoimittaja. Kaupan alalle olemme toimittanee satoja erilaisia kassa- ja turvakaappeja sekä käteisen rahan suojaukseen liittyviä tuotteita ja järjestelmiä. Kauppa arvostaa maan kattavaa, ammattitaitoista huoltopalveluamme.

RAKENNUSLIIKKKEET

Eri alueiden rakennusliikkeet ovat meille yksi tärkeä asiakasryhmä. Olemme toimittaneet satoja turvakalusteita sekä monia räätälöityjä metallikalusteita rakennusliikkeille ympäri Suomen. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös mm erikoiskalusteet aseiden säilytykseen.

TERVEYDENHUOLTO

Toimitamme terveydenhuollon tarpeisiin erilaisia turvallisuusratkaisuja. Terveydenhuoltoon voimme tarjota esimerkiksi avainhallinnan ratkaisuja ja vaativaan säilytykseen sopivia kaappeja, kuten turvallisia lääke- ja kemikaalikaappeja.

MUUT TOIMIJAT

Yllä mainittujen asiakasryhmien lisäksi toimitamme tuotteita ja palveluja myös muille yrityksille, liikenteen alalle sekä mm. energiayhtiöille.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.