Finnturva on osa Intermarketingia

Yleisesittely

Finnturva on Intermarketingin turvaliiketoiminnan toiminimi. Finnturva perustettiin 1998, ja se on yritysten arvo-omaisuuden suojaamiseen, avainturvallisuuteen sekä rakenteellisen turvallisuuden tuotteisiin erikoistunut laite- ja palvelutoimittaja. Finnturva sulautui Intermarketingiin vuonna 2015.

Intermarketing Oy:n erikoisosaamista ovat luotettavat teknologia- ja palveluratkaisut pankin ja kaupan alalle, julkiselle sektorille ja liikenteelle. Panostamme erityisesti tehokkuutta parantaviin rahankäsittely-, asiakasohjaus- ja turvallisuusratkaisuihin sekä asiakaslähtöisiin ohjelmistoratkaisuihin. Intermarketing haluaa olla asiakkaidensa luottokumppani!

Vuonna 2016 Intermarketingin liikevaihto oli noin 10 m€ ja työllistämme yli 30 turvallisuusalan ammattilaista. IM on saanut Soliditetin luottoluokituksessa korkeimman mahdollisen AAA -tason sekä Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämän ”Suomen Vahvimmat” -luokituksen. Intermarketing on osa kansainvälistä Loomis-konsernia.

 

Ratkaisut rahankäsittelyyn ja asiakasohjaukseen löydät Loomis Tekniikan sivustolta

Historia

1969: Intermarketing Oy aloittaa toimintansa Helsingissä.

1970 -luku: Vahvan kehityksen aikaa. Intermarketing kehittää useita alan johtavia teknologioita ja kasvaa voimakkaasti. Yhtiö rekrytoi uusia työntekijöitä ja toimintaa laajennetaan myös ulkomaille.

1980 -luku: IM nousee pankkisektorin ”hovitoimittajaksi” ja vastaa useiden pankkikonttoreiden turvatekniikasta. Intermarketingin kasvu jatkuu voimakkaasti myös uusille tuotealueille ja siitä muodostuu yksi Suomen johtavista ja monipuolisimmista turvatekniikan toimijoista. Yhtiö kehittää mm. videovalvonta- ja kuluvalvontateknologiaa sekä erilaisia automaatteja. Tietäjäntien tiloissa Espoossa syntyy innovaatioita yhä kiihtyvällä tahdilla.

1990 -luku: Kotimaassa lama ja pankkikriisi vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi ja toimintoja sopeutetaan. Samaan aikaan kansainvälistymiseen panostetaan kuitenkin voimakkaasti ja mm. Etelä-Amerikassa tehdään vahvoja päänavauksia.

2000 -luku: Vuosituhannen vaihteen jälkeen yhtiö osallistuu yhtenä avaintoimijana yhteisvaluutta euron lanseeraukseen Suomessa. Omistusjärjestelyjen tuloksena yhtiö siirtyy vuonna 2004 pyhtääläisen teollisuusneuvos Reino Uusitalon omistukseen. Hänen johdolla IM keskittyy kotimaan markkinoihin ja yhä vahvemmin laitteistojen ohjelmistokehitykseen ja ratkaisuliiketoimintaan. Vuonna 2009 Soliditet nostaa Intermarketingin luottoluokituksen korkeimmalle mahdolliselle AAA-tasolle.

2010 -luku: IM etenee yhä voimakkaammin ratkaisuliiketoiminnassa ja toimittaa merkittäviä projekteja alojensa johtaville yrityksillle. Intermarketing saavuttaa ”Suomen Vahvimmat”-kunniamaininnan.

Vuoden 2012 alussa turvatekniikkaan erikoistuneesta Finnturva Oy:sta tulee Intermarketingin tytäryhtiö.

Vuonna 2014 Intermarketingille myönnetään ISO9001 sekä ISO14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit osoituksena toiminnan laadukkuudesta sekä johdonmukaisesta kehittämisestä.

Vuoden 2015 alussa Finnturva sulautuu Intermarketingiin, mutta jatkaa edelleen toiminimenä Intermarketingin turvaliiketoiminnassa.

Vuoden 2017 syyskuussa Loomis AB ostaa Intermarketing Oy:n koko osakekannan. Yhtiö jatkaa edelleen toimintaansa itsenäisenä yksikkönä. Nyt Intermarketing voi tarjota asiakkailleen vieläkin kilpailukykyisempiä palveluratkaisuja, joihin kuuluvat myös Loomiksen arvokuljetus- ja laskentapalvelut.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.