Toimitus ja käyttöönotto

Toimitamme ja asennamme vaativat turvatekniikan ratkaisut aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimitukset sovitaan hyvissä ajoin etukäteen. Oli sitten kyseessä 2000 kg painava kassakaappi tai uusinta tekniikkaa sisältävä älykäs avainkaappi, toimitus ja asennus tehdään aina ammattitaidolla suoraan asiakkaan toimipisteeseen. Kuljetuksissa ja asennuksissa hyödynnämme vain pitkän kokemuksen omaavia yhteistyökumppaneita.

 

Käyttöönotto ja koulutus

Käyttöönottovaihe on kriittistä koko toimituksen kannalta. Tämän vuoksi panostamme jokaisen laitteen käyttöönottoon. Monipuoliset koulutuspalvelumme varmistavat onnistuminen uusien laitteiden käytössä.

Suomenkielinen käyttökoulutus annetaan asiakkaan omissa tiloissa. Lisäksi laitteistojen mukana toimitetaan asiakkaalle sen (ja tarvittaessa myös ohjelmiston) suomenkieliset käyttöohjeet.

Käyttökoulutuksessa opastetaan käyttäjille laitteen käyttö sekä annetaan laitteesta vastaaville henkilöille laajennettu laitteiston ylläpitokoulutus. Tällä varmistetaan, että myös asiakkaalla on uuden laitteiston täyteen hyödyntämiseen riittäävä osaaminen. Koulutus takaa sujuvan käyttöönoton ja antaa parhaan hyödyn hankinnasta heti alusta alkaen.

 

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.