Kassakaapit

Kassakaapin lukko
TwinLock

Lukitusjärjestelmä holvinoviin ja kassakaappeihin
Täysin tuplavarmistettu järjestelmä sisältää kaksi TwinLock -lukkoa, pankkikäyttöön hyväksytyn Vds Class 3 -ohjauspäätteen ja ns. pankkivarustuksen. Järjestelmään mahtuu jopa 35 käyttäjäkoodia (myös rinnakkaistoiminnot) ja siinä on ulkoinen käyttöluvan ohjaus ja ohjelmoitavat avaus- ja aikaikkunat.

Twin Lock -järjestelmä muistaa 768 viimeisen tapahtuman käyttäjät ja käyttöjen ajankohdat. Lukitusjärjestelmä kytketään yleensä rikosilmoitusjärjestelmään, josta saadaan laitteiston käyttöjännite. TwinLock -lukitusjärjestelmää voidaan tarvittaessa käyttää myös ulkoisella 9V paristolla. Tämä järjestely ei vaadi erillisiä, kalliita akkuja ja toimii aina varmasti. Lukkojen kaikki mekaaniset ja elektroniset osat on varmistettu täysin duplikaatilla rinnakkaisjärjestelmällä. Tuplakoneiston ansiosta järjestelmän käyttöikäkin on kaksinkertainen.

Twin Lock -lukitusjärjestelmät valmistetaan Saksassa.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.