Katakri / Tempest

Elementtirakenteiset huonetilaratkaisut

Tiedostojen tuhoutuminen voi aiheuttaa korvaamatonta vahinkoa. Yrityksesi IT-laitteisto tarvitsee luotettavan fyysisen suojauksen, sillä vakuutus ei tuo palon, vesivahingon tai sähkömagneettisten häiriöiden tuhoamia tietoja takaisin.

Huolellisesti testattu, elementtirakenteinen KATAKRI 2 lk täyttää kaikki tietoturvavaatimukset. Elementtirakenteinen KATAKRI -huonetilaratkaisu suojaa yrityksesi tiedot erittäin tehokkaasti kaikkia edellä mainittuja uhkatekijöitä vastaan. Sen rakenteiden, ilmastoinnin ja läpivientien turvallisuus ja kestävyys on varmennettu tarkoissa testeissä sekä käytännön kokeissa.

Rakennamme halutessanne täydellisen KATAKRI -turvahuoneen hälytys- ja valvontalaitteineen avaimet käteen -periaatteella.

Turvahuoneen murtosuojaus voidaan rakentaa täysin yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Lisäturvaa saadaan kytkemällä ovi kulunvalvontaan tai varustamalla se elektronisella koodinäppäimellä, biometrisella tunnistimella tai vaikka alkolukolla.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.