Palvelut

Autokaupan 24h service

Nouto- ja palautuspalvelu

Finnturvan 24h service mahdollistaa avainten, papereiden ja muiden esineiden noutamisen ja jättämisen vuorokauden ajasta riippumatta. Se mahdollistaa autokaupoille ja -vuokraamoille sekä muillekin aloille turvallisen ja paremman palvelun. Aukioloaikoja ei tarvitse venyttää siksi, että autonavaimet voidaan noutaa vasta iltamyöhällä. Koodilukon koodi voidaan lähettää esimerkiksi tekstiviestinä, ja lokero aukeaa ainoastaan koodin avulla. 24h service tallettaa luotettavasti avaimet, autojen huoltokirjat ja muut tärkeät dokumentit.

Joustoa Sinulle ja asiakkaallesi

24h service koostuu PIN-koodilla toimivista tallelokeroista sekä avainten palautuslokerosta, johon avaimet tai auton asiakirjat voidaan pudottaa autoa jätettäessä. Autoa noudettaessa avaimet ja auton dokumentit voidaan lunastaa tallelokerosta PIN-koodin avulla ympäri vuorokauden.

Turvaluokka S1

Nouto- ja palautuskaapit on luokiteltu turvaluokkaan S1. Nouto- ja palautuskaappi voidaan integroida suoraan seinään, jolloin siihen on pääsy sekä sisä- että ulkopuolelta. 24h service voidaan asentaa myös vapaasti seisovana, joko sisä- tai ulkotiloihin.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri Sinulle sopivan 24h servicen!

 

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.