Pukukaapit ja lokerokaapit

Nero-lokerostot

Nero on älykäs säilytysratkaisu. Se sopii mm. aulatiloihin asiakkaiden omaisuuden säilyttämiseen, läppärilokerikoksi, henkilökunnan tiloihin sekä kaikkialle, missä tarvitaan turvallista, lyhytaikaista säilytystä.

Tyylikäs tilaan kuin tilaan

Nero-lokerostot voidaan räätälöidä tiloihin sopiviksi. Koon voi valita vapaasti ja eri pintamateriaalien ja värien ansioista lokerosto soveltuu kaikkiin sisustuksiin. Lokerosto voidaan myös teipata esimerkiksi yrityksen logolla tai kuvituksella.

Ei kadonneita avaimia eikä uudelleensarjoitusta

Lokeroston käyttö on helppoa. Se tapahtuu käyttäjän omalla kortilla tai muulla henkilökohtaisella tunnisteella. Voit unohtaa kadonneet avaimet ja niistä aiheutuvat kalliit uudelleen-sarjoitukset.

Lukitus

Neron lokerot toimivat sähkölukoilla, joihin on saatavissa eri toimintoja. Nero-lokerostot voidaan kytkeä toimimaan kulunvalvonnan tunnisteella, RFID-tunnisteella tai magneettikortilla. Jos käyttötarkoitukseen sopii paremmin perinteinen avainlukko, niin sekin onnistuu.

Avoin tai suljettu käyttö

Käyttötarkoituksesta riippuen Nero voidaan toimittaa joko avoimena tai suljettuna järjestelmänä. Suljettu järjestelmä toimii esimerkiksi yrityksen henkilökunnan käytössä, jolloin lukitus toimii kulunvalvonnan tunnisteella tai RFID-tunnisteella. Kaikille avoin käyttö taas toimii kätevimmin magneettikortilla, jolloin käyttäjä itse valitsee tunnisteena toimivan kortin omista henkilökohtaisista korteistaan. Sopivia kortteja ovat erimerkiksi kanta-asiakaskortit ja pankkikortit.

 

Käyttökohteita Nero-lokerostoille: kauppojen ja kauppakeskusten aulat, yritysten sosiaalitilat ja aulat, liikuntapaikkojen arvotavarasäilytys, sairaaloissa potilaiden arvo-omaisuuden säilytys 

 

Tuotteen mitat löydät oikealta ladattavasta esitteestä

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.