Pukukaapit ja lokerokaapit

Vaatekaapit ja pukukaapit

Meiltä löydät laajan valikoiman kaappeja eri tarkoituksiin. Pukukaapit ja vaatekaapit soveltuvat paikkaan, jossa tarvitaan turvallista, lyhytaikaista säilytystä.

  • Vaatekaappi
  • Z-kaappi
  • Oppilaskaappi
  • Pukukaappi

Vaatekaapit ja pukukaapit sopivat moniin tiloihin, kuten erilaisten urheilutilojen pukuhuoneisiin ja henkilökunnan sosiaalitiloihin. Vaatekaappeja on eri kokoisia ja värisiä, ja niistä voi koota sopivan yhdistelmän.

Z-kaapit

Z-kaappi on tilaa säästävä, tehokas säilytysratkaisu silloin, kun rajoitettuun tilaan pitää saada sopimaan kaapit mahdollisimman monelle käyttäjälle. Käyttökohteita ovat mm. urheilu- ja uimahallit, koulujen ja yritysten liikuntatilat sekä kuntosalit.
Kaapeissa on useita eri värivaihtoehtoja. Kaapit pintakäsitellään kestävällä ja ympäristöystävällisellä pulverimaalilla. Lokerokaappien lukot ovat luotettavia Abloy CL103C (Classic) lukkoja kahdella avaimella. Valikoimassamme on myös muita vaihtoehtoja aina elektronisista tunnistimista numerolukkoihin. Teemme pukukaappeja ja lokerokaappeja myös mittatilaustyönä.

Kaappien mitat löydät sivun oikeasta laidasta ladattavasta pdf-esitteestä

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.