Traka-säilytysjärjestelmät

Traka-avainkaapit

Traka on turvallinen, älykäs ja hyvin monipuolisesti ohjelmoitava elektroninen säilytysjärjestelmä. Trakat ovat joko kaappi- tai lokerostomallisia. Avainkaappi perustuu 10 avainpaikan moduuleihin, joista voidaan koota avainkaappi tarpeiden mukaan. Yhdessä avainkaapissa voidaan säilyttää 10-200 avainta tai avainnippua. Avainkaappeja voidaan kytkeä toisiinsa, jolloin saadaan jopa 2 500 avaimen säilytystilat yhteen pisteeseen.

Avaimet säilytetään omilla paikoillaan tukevissa, rst-teräksestä valmistetuissa, mekaanisesti lukituissa, elektronisissa avaimenperissä. Moduulirakenteen johdosta Traka-avainkaappi on myöhemmin helposti muunneltavissa sekä laajennettavissa. Avainkaappia käytetään henkilökohtaisella PIN-koodilla ja/tai kulunvalvontatunnisteella, älykortilla tai biometrisella tunnistimella. Kaapit voidaan kytkeä käytettäväksi jo kohteessa olemassa olevilla kv-tunnisteilla tai vaikka osaksi kulunvalvontajärjestelmää.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia käyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea, miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä

Vaihde

0207 519 719
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707
lvs.huolto@loomis.com

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.